Vart tog vännerna vägen?
Ja, jag kan förstå nu att det inte blir som vanligt med ens "gamla" vänner. Jag förstod inte att amningen skulle ta så lång tid av ens dag och att man inte vill amma vart som helst + att ens bebis kanske inte godtar att amma vart som helst. Därför kan man inte vara med på allt längre, även om man skulle vilja.
 
Med facit i hand är jag väldigt glad över att jag väntade att skaffa barn tills jag kände mig hyffsat redo ( ja, helt redo blir man väl aldrig?). För, det är mycket man får prioritera bort just för att ens lilla guldklimp ska må så bra som möjligt. Även om bebisen säkert finner sig i det mesta, så kanske en stressad mamma inte är att föredra...
 
Så mitt bästa råd: känn inte att DU måste göra en massa bara för att du KAN. Kanske den bästa stunden ibland kan få vara hemma? 
 
Jag har verkligen tagit till mig detta tips själv och gör bara det jag vill. Nästan i alla fall. Så gott det går ;)
 
Jag önskar att någon hade sagt till mig varför mammor ibland drar sig undan när dem fött barn. Det är ju givet att det är amningen som gör detta... För det är väl ingen tillfällighet att alla män kan behålla sina relationer när dom blir pappa?
 
Ha en fin kväll!